SINÈRGIA 3.0 de la CIA Nueveuno

Sinèrgia 3.0: Una proposta amb molta precisió i gust

El passat diumenge va tenir lloc al teatre de Sant Hipòlit de Voltregà l'espectacle Sinèrgia 3.0 de la companyia Nueveuno: un espectacle harmònic i poètic basat principalment en la tècnica de malabars.

Una creació coreografiada amb molta delicadesa, que sincronitza espectacularment el moviment tant de les pilotes i de les masses amb llums leds.

Una proposta amb molta precisió i gust, per passar un tarda de diumenge tranquil·la i havent gaudit d'un moment emotiu i molt creatiu.

Sinergia 3.0 és un espectacle de circ contemporani que combina tècniques de malabars, manipulació d’objectes, verticals i dansa, coreografiades amb gran plasticitat geomètrica i sensibilitat harmònica al llarg de tot l’espectacle.

Música, escenografia, il·luminació, emocions, evolucionen paral·lelament durant el show.

De la fusta al metall, de l’acústic a l’electrònic, del que és natural al complex, de la individualitat a la cohesió … per trobar la Sinergia.

L’escenografia en Sinergia 3.0 és manipulada creant diferents estructures amb precises coreografies de moviment.

Tot això sobre una banda sonora composta expressament per a l’espectacle en sintonia amb la transformació d’objectes, personatges, situacions i estats.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 07 abril
18:00
Teatre Sant hipòlit
5€
2019-04-07 18:00 2019-04-07 19:20 Europe/Andorra SINÈRGIA 3.0 de la CIA Nueveuno Espectacle de circ contemporani que combina tècniques de malabars, manipulació d'objectes, verticals i dansa, coreografiades amb gran plasticitat geomètrica i sensibilitat harmònica al llarg de tot l'espectacle. Teatre Sant hipòlit Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.