PEYU – L’HOME ORQUESTRA

En Peyu ha volgut fer d’alguna manera una paròdia-homenatge d’aquesta figura que tots hem vist a la Festa Major del poble.

Aquests personatges que amb poca cosa: un teclat, unes bases midi de grans èxits de Perales o Rocio Jurado, una americana amb lluentons, confeti i molta voluntat, són capaços d’animar a tot un poble.

L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot.

Evidentment tot plegat només és una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al que ens té acostumats.

 

Aquest espectacle començarà seguidament de l’espectacle ARTISTOTS

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dijous, 18 juliol
22:30
PARC DEL TORRENT DE MITJAVILA
Gratuït
60 minuts
2019-07-18 22:30 2019-07-18 23:50 Europe/Andorra PEYU – L’HOME ORQUESTRA En Peyu ha volgut fer d’alguna manera una paròdia-homenatge d’aquesta figura que tots hem vist a la Festa Major del poble. Aquests personatges que amb poca cosa: un teclat, unes bases midi de grans èxits de Perales o Rocio Jurado, una americana amb lluentons, confeti i molta voluntat, són capaços d’animar a tot un poble. […] PARC DEL TORRENT DE MITJAVILA Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.