Manel Fortià i Magalí Sare, Cançons (En veu de Dona)

Acte rodó en homenatge a les dones el passat dia 8 de març  

Dilluns, 18 de març de 2019 a les 00:00

Amb ulls de dona,  al teatre de Sant Hipòlit de Voltregà

El passat dia 8 de març va tenir lloc el teatre de Sant Hipòlit de Voltregà un acte en homenatge a les dones del Voltreganès A partir de les 19.30 h les regidores d’Igualtat, Irene Suñé, i la Regidora d’Educació Marta Colom,  van rebre a les 12 dones protagonistes del documental Amb Ulls de dona. Alhora el teatre, es va omplir de dones amb ganes de passar una bona vetllada, expectants i una mica encuriosides per veure el documental.

Un document audiovisual que recull el testimoni de 12 dones el Voltreganès d’edats ben diverses, que expliquen les seves experiències des de una mirada transversal de la seva vida, la família, l’escola, l’amistat, la parella, la sexualitat, entre altres...

Una visió diferent en cada una d’elles sobretot molt relacionada amb l’època de les vivències per temes bàsicament intergeneracionals.

Un documental molt aplaudit, que va generar molt de debat i que va obrir pas a la segona part més musical de la vetllada.

Un concert d’una veu de dona jove,  molt prometedora, la Magalí Sare juntament amb el contrabaixista Manel Fortià que van mostrar una gran capacitat i habilitat musical per oferir des d’un poema musicat fins a una bossa nova de forma magistral.

 

Una veu amb un registre increïble que va fer vibrar els espectadors.

Finalment l’acte va concloure amb un petit piscolabis a La Catòlica on es va poder conversar sobre el que havíem vist i viscut.

 

Magalí Sare i Manel Fortià s’uneixen en aquest projecte per transmetre a través del petit format la seva particular forma d’entendre la improvisació i interacció dalt l’escenari.

Veu i contrabaix es fusionen de manera orgànica com a ingredients principals que, juntament amb la percussió i la flauta travessera, confeccionaran un plat ric en textures i colors que de ben segur alimentarà i nutrirà a tot espectador que en pugui gaudir, fins i tot deixant-lo amb el desig de repetir.

Estàndards de jazz seleccionats i arranjats per la formació, clàssics de la música popular i composicions pròpies conformen el menú que en cada concert pot variar depenent de l’espai i l’ambient que es creï, fent així de cada actuació un espectacle únic i irrepetible.

El seu directe molt ric, variat i apte per tot tipus de públic no deixa a ningú indiferent. Tot hi que el concepte esencial es basa en el duet, la formació també és ampliable a trio o quartet afegint-hi algun element més com pot ser piano, guitarra, trompeta, saxo o bateria, en el cas que sigui més addient per l’espai.

En el següent enllaç podem veure un exemple d’algunes coses que ens podem trobar en un concert de Magalí Sare & Manel Fortià.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 08 març
20:30
Teatre Sant Hipòlit
5€
2019-03-08 20:30 2019-03-08 22:00 Europe/Andorra Manel Fortià i Magalí Sare, Cançons (En veu de Dona) Un duet encisador, fresc i original Teatre Sant Hipòlit Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.