JULIOL THE BLACK BLUES BROTHERS (KÈNIA)

L'Amfiteatre del Pilar es fa petit amb l'espectacle que dóna el tret de sortida de l'Artot.

Una proposta que encaixa a la perfecció per iniciar el festival tan esperat per la població de Sant Hipòlit i pobles veïns.

Humor, tendresa, risc, acrobàcia, participació del públic, tot barrejat fa que sigui un espectacle a mida de tots els públics.

L'Artot ha començat amb molt bon peu i no pararà fins al pròxim dia 18 de juliol.

Estigueu alerta!

Tots els assistents van rebre un petit obsequi de record, una bossa per portar el mòbil, el programa del festival, a la mida!

John Belushi i Dan Aykroyd s’han quintuplicat. Ara són Kevin, Michael, Norris, Dennis i Sylvester; la mateixa camisa blanca, les mateixes ulleres Rayban i bona part de les cançons del mític film dirigit per John Landis l’any 1980.

A partir d’aquí, creativitat, potència i les més espectaculars acrobàcies. Circ contemporani i comèdia musical en perfecta fusió. Jazz, blues i un repertori vastíssim de disciplines circenses.

Els Black Blues Brothers provenen del Sarakasi Trust, una ONG de circ social amb seu a Nairobi que vetlla pel desenvolupament de les arts en directe al continent africà i per donar un horitzó professional a joves en situació de risc d’exclusió social.

Fa cinc anys que van arribar a Europa per primer cop.

Acumulen més de 500 representacions i tenen el reconeixement unànime de públic i crítica.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimarts, 02 juliol
21:30
Anfiteatre del Pilar
Gratuït
50 minuts
2019-07-02 21:30 2019-07-02 22:25 Europe/Andorra JULIOL THE BLACK BLUES BROTHERS (KÈNIA) Circ contemporani i comèdia musical en perfecta fusió! Anfiteatre del Pilar Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.