EL VIAJE DE ULISES de la Cia Gorakada

Espectacle de teatre familiar

Els Déus grecs habitaven el cim de la muntanya Olimp i governaven sobre els éssers humans influint en aquests amb la protecció o l’abandonament. Alguns homes es van atrevir a desafiar els seus capricis i van ser víctimes dela seva ira. És el cas d’Ulisses que, com es mostra en aquesta obra de teatre familiar, va ofendre Posidó deixant cec al seufill Polifem; això provoca que el Déu li impedeixi tornar a Ítaca deixant vagar sense rumb pertot el mar Mediterrani.

La història d’Ulisses és la història del viatge com a metàfora de la vida, de la lluita contra les dificultats i la forma de resoldre-les. Un viatge ple de peripècies úniques i de jocs compartits on cada acte, cada escena, és un univers en si mateix. Podem demanar-li a Ulisses que ens deixi seguir-lo en la recerca de la seva Ítaca esperant trobar també la nostra. Llarga vida a l’heroi grec.

Millor espectacle FETEN 2019

Més informació de la companyia i d’aquest espectacle de treatre familiar a https://gorakada.com.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 29 novembre
18:00
SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ
3€
2020-11-29 18:00 2020-11-29 19:00 Europe/Andorra EL VIAJE DE ULISES de la Cia Gorakada Espectacle de teatre familiar SALA PETITA D'OSONA - TEATRE DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà
Detalls tècnics

AUTORIA: Creació col·lectiva sobre un text de Julio Salvatierra

DIRECCIÓ: José Carlos Garcia

ACTORS: Aritza Rodríguez, José Cruz Gurrutxaga o Eriz Alberdi, Fran Lasuen, Javi Tirado

DIRECCIÓ MUSICAL I COMPOSICIÓ: Fran Lasuen

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.