CRIS JUANICO, UN MÓN DE NADALES

La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació contra el càncer, va acabar amb un marcador de 10.715.430 euros. Sant Hipòlit hi va contribuir aportant el seu granet de sorra amb 2.470,45 euros obtinguts amb els diferents actes que es van dur a terme aquest cap de setmana passat, dels quals 1.521,45 euros es van recaptar amb el Concert de nadales, a càrrec de Cris Juanico, amb la Coral Contratemps, el Cor La Veu de Voltregà i els alumnes de l’Escola Municipal de Música.

Recordeu que podeu fer donatius fins al 31 de març del 2019! Moltes gràcies a tots i totes per col·laborar en la lluita contra el càncer!

El músic menorquí encapçala aquesta proposta de nadales populars d’arreu del món arranjades per a ser interpretades amb trio de jazz i en català. “Un món de Nadales” conté versions de les nostres nadales més populars i també de nadales d’arreu del món.

Cançons tan nostrades com “El dimoni escuat” o “Fum, fum, fum” comparteixen viatge amb la nordamericana “Vés-hi des de la muntanya” (Go tell it on the mountain), la siciliana “Aclarida, beneïda” (O Sanctissima) o la peruana “Cholito”.

En aquest treball discogràfic, Cris Juanico s’acompanyat de Lluís González al piano, Joan Solà-Morales al contrabaix i César Martínez a la bateria, i compta amb una important llista de col·laboracions: Núria Feliu, Roger Mas, Joan Reig, Marta Elka, David Serra, Xumeu Joan, Meritxell Gené, Pau Alabajos, el Cor Gospel de Sa Fàbrica de Músics, el Cor Vivaldi, el Cor Jove de l’Orfeó Català i el Cor de l’Escola de Música de S. Feliu de Guixols.

El concert es dissenya com un recorregut a través de les cançons i de les melodies nadalenques que formen part del repertori popular d’aquí i d’altres indrets del món, el mapa multicultural que ens dibuixa la celebració nadalenca arreu del món.

Concert Solidari amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Sant Hipòlit de Voltregà, La Coral Contratemps i el Cor de la Veu de Voltregà.

Tots beneficis aniran destinats a la Marató de TV3

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 16 desembre
18:00
Pavelló Municipal de Sant Hipòlit
4€
90 minuts
2018-12-16 18:00 2018-12-16 18:30 Europe/Andorra CRIS JUANICO, UN MÓN DE NADALES El músic menorquí encapçala aquesta proposta de nadales populars d’arreu del món arranjades per a ser interpretades amb trio de jazz i en català. Pavelló Municipal de Sant Hipòlit Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà
Detalls tècnics

Cris Juanico: veu i guitarra

Lluís González: piano

Joan Solà-Morales: contrabaix

César Martínez: bateria

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.