Anna Sahun presenta “Nenes i Nens”

Anna Sahun presenta Nenes i Nens al Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà. Un monòleg dirigit per Joel Joan amb un missatge feminista que qüestiona l’equilibri de poder entre sexes.

SINOPSI

Ella és una dona emprenedora, valenta, que no acota el cap davant les adversitats. Està casada amb un paio espavilat amb qui ha acabat tenint dos fills. La gran vol jugar a arquitectes i construeix edificis de fang, son germà els bombardeja perquè “s’hi han amagat els terroristes”. Ser una bona mare pot resultar frustrant. Ser una dona emprenedora, també. Però el més frustrant de tot és descobrir, massa tard, que l’home de qui et vas enamorar és l’home equivocat.

Nenes i nens és un repte. Per a tothom. Per l’actriu que l’interpreta, sens dubte, però per a l’espectador que l’hagi de veure, també.

Nenes i nens és un text sense filtres. Sense metàfores. Sense concessions.

La nostra heroïna és una dona valenta i intel·ligent que ens explica la seva vida tal com la sent, tal com la pensa. Sense endolcir-la, ni maquillar-la.

Imagineu-vos que sou en un “club nocturn de comèdia” i que de sobte puja a l’escenari una dona que us fa riure amb les seves misèries. Una dona que no sent compassió per ella mateixa i que sap riure’s de tot.

Bé, de tot, tot… potser encara no.

Però Nenes i nens no és només un monòleg per riure de les ocurrències de la nostra protagonista. Nenes i nens és un cop de puny al masclisme invisible, latent i corrosiu que no desapareix de les nostres societats i que de tant en tant es mostra amb tota la seva cruesa. Nenes i nens és un acte de coratge davant de l’adversitat, davant del que és incomprensible i inassumible. És una oda a la vida. Una llum d’esperança. Rendir-se no és una opció.

Joel Joan

 

Fotografies: David Ruano

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 24 novembre
18:00
Teatre Sant Hipòlit
9€
1h 30'minuts
2019-11-24 18:00 2019-11-24 19:00 Europe/Andorra Anna Sahun presenta “Nenes i Nens” Anna Sahun presenta Nenes i Nens al Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà. Un monòleg dirigit per Joel Joan amb un missatge feminista que qüestiona l’equilibri de poder entre sexes. Teatre Sant Hipòlit Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà
Detalls tècnics

Actriu: Anna Sahun

Autor: Denis Kelly

Director: Joel Joan

Traducció: Carme Camacho i Neus Bonilla

Escenografia: Joan Sabaté

Vestuari: Ariadna Julià

Il·luminació: Ignasi Camprodón

Crítiques

De seguida t’enganxa […] Una obra que comença com una comèdia i acaba com una tragèdia [...] Amb una escriptura tan potent, no és estrany que Carey Mulligan s’hi hagi pogut lluir tant. Kelly, que darrerament associem a espectacles familiars com ara Matilda o Pinotxo, torna a un tema recurrent en tota la seva obra prèvia: la naturalesa de la violència. En aquest cas, l’autor es qüestiona si és part intrínseca de l’ADN masculí.

Redacció The Guardian

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.